Facebook pagina LinkedIn Twitter

Wie is JS Loopbaanadvies?

Judith350pxJS Loopbaanadvies is een klein loopbaan adviesbureau, opgericht door Judith Schoorlemmer.

Verleden

Judith heeft haar gehele werkbare leven gewerkt in en met de arbeidsmarkt. Zo is ze gestart als Intercedente en via functies als Recruiter, Personeelsfunctionaris en HR Manager is ze uitgegroeid tot een expert op haar gebied. In 2012 is ze gestart met haar bedrijf Sollicitatiehulp.org. Hier biedt ze hulp en ondersteuning bij mensen die een baan zoeken of hulp bij het maken van loopbaankeuzes.

Ze heeft niet alleen vele sollicitaties beoordeeld in haar Human Resources rol, maar ook kent ze de uitdagingen van Recruitment specialisten, die voor hun opdrachtgever de beste kandidaten moeten werven en selecteren. Daarnaast heeft ze vele mensen geholpen om effectief te arbeidsmarkt te betreden en een baan te zoeken die bij hun past. En last but not least; ze heeft regelmatig sollicitatiegesprekken gevoerd voor haar eigen loondienstbanen, waarbij ze overigens na haar sollicitatiegesprekken altijd een aanbod kreeg van een potentiele werkgever. Ze kent het klappen van de zweep!

Publicaties
  • In 2012 heeft Judith een e-book geschreven; 'SolliciLeren'. In dit boek staan vele tips over het vinden van een passende baan.
  • Op haar website www.sollicitatiehulp.org schrijft ze wekelijks nieuwe artikelen over solliciteren en loopbaan.
  • Op haar website www.wegnaarsucces.nl heeft Judith een 7 stappenplan ontwikkeld, waarmee mensen sneller de baan kunnen vinden die bij hun past. Dit stappenplan is vaak de basis van haar coachingsmethodiek.
Methodiek

De aanpak die Judith hanteert bij haar coaching, is aan te duiden als persoonlijk, pragmatisch en resultaatgericht. Ze is snel in staat om de huidige situatie van uw medewerker uiteen te zetten en te analyseren. Ze zal niemand vermoeien met uitgebreide theoretische rapportages, maar houdt ervan om snel een advies op maat en to the point neer te leggen. Samen met u, als werkgever, en uw medewerker, bepalen welke doelstellingen van belang zijn. Ze monitort of de ingeslagen weg de beste is en zal u als werkgever regelmatig op de hoogte houden.

CV

Indien u meer wilt weten over het werkverleden en de competenties van Judith, kunt u hier haar CV downloaden.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!