Facebook pagina LinkedIn Twitter

Testen en trainen

Trainingen bij JS Loopbaanadvies
JS Loopbaanadvies ontwikkelt zelf geen testen.

Ik combineer mijn loopbaan- en outplacementprogramma's met diverse testen en trainingen, ontwikkeld door professionals.

Zo maak ik gebruik van diverse testen.

Dat kunnen zeer uitgebreide persoonlijkheidstesten zijn, maar ook maak ik veel gebruik van de testen op www.wegnaarsucces.nl, die in samenwerking met de professionals van 123test zijn opgesteld.

Trainingen zijn deels ontwikkeld door JS Loopbaanadvies.

Dan heb ik het bijvoorbeeld over sollicitatietrainingen, persoonlijke effectiviteitstrainingen en(individuele) trainingen en workshops over netwerken, social media, sollicitatiebrieven, CV's en sollicitatiegesprekken. Voor een overzicht van agenda van trainingen en workshops kunt u de website van Sollicitatiehulp.org raadplegen. (U wordt naar de website van Sollicitatiehulp.org doorgeleid.)

Trainingen van derden

JitlSimone Verlaan Coaching

Ook maak ik gebruik van trainingen, die zijn ontwikkeld door andere professionals. Zo raad ik de mindfulness workshops aan van Simone Verlaan Coaching en maak ik gebruik van de videotrainingen van Jitl.nl, een gloednieuwe manier van effectief leren.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!