Facebook pagina LinkedIn Twitter

Sollicitatietraining

Sollicitatietrainingen

Sollicitatietrainingen zijn er in vele soorten en maten. JS Loopbaanadvies biedt u wat u wenst. Zo kan ik een sollicitatietraining geven aan een groep van mensen, waarbij we met elkaar de belangrijkste onderdelen van het solliciteren doorlopen. Er zijn oefeningen en voldoende gelegenheid tot vragen.

Maar een sollicitatietraining kan ook individueel worden gegeven, waarbij meer aandacht is voor de specifieke behoefte van degene die de training volgt. Vanzelfsprekend is de training hierbij effectiever.

Effectiviteit

Nog beter is een sollicitatietraining voor een deelgebied van het solliciteren. Dan kunt u denken aan een training sollicitatiebrief schrijven, een training sollicitatiegesprekken voeren of een training jezelf verkopen. Of wat denkt u van een training solliciteren en Social Media? Bij dit soort trainingen wordt de grootste effectiviteit bereikt. Hierbij leren mensen zichzelf echt te onderscheiden van de grote groep concurrenten.

Voor meer informatie over sollicitatietrainingen kunt u contact met me opnemen.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

 

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!