Facebook pagina LinkedIn Twitter

Telefonische ondersteuning

Tijdens een outplacement traject werkt uw medewerker hard aan zijn toekomstige baan. Mogelijk werkt hij tegelijkertijd nog bij u, actief, danwel passief. Dan is erg goed om ondersteund te worden.

Onderdeel van een pakket

Als onderdeel van het uitgebreide of optimale pakket kan uw medewerker mij bellen om tips en advies te krijgen. Hij kan even sparren over een vacature, zijn geschiktheid of een gesprek. Hierdoor behoudt uw medewerker de kwaliteit van zijn zoektocht hoog en blijft hij effectief solliciteren.

Uw medewerker mag bellen wanneer hij dat wil, mits dit binnen kantooruren plaatsvindt. Hierbij hanteer ik een fair use policy.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!