Facebook pagina LinkedIn Twitter

Nieuw CV

Een Curriculum Vitae is meer dan een opsomming van een arbeidsverleden. Niet alleen werkervaring, maar ook een persoonlijk profiel kan deel uitmaken van een CV.  Met een CV krijgt een potentiële werkgever een overzichtelijk beeld van wat uw medewerker meebrengt als nieuwe functionaris.

Onderdelen en opbouw CV

Dit lijkt eenvoudig, maar toch kan er veel misgaan, waardoor hij niet wordt uitgenodigd voor een gesprek over een vacature die misschien wel heel erg goed bij hem past! Het maken van een goed CV kost tijd, energie en toewijding. En kennis.

Een CV moet er zo uitzien, dat er een duidelijk en positief beeld van uw medewerker ontstaat. Gaten in een cv moeten worden opgevuld, zonder dat de waarheid geweld wordt aangedaan. Vaak is het een kwestie van goed formulieren en nadruk leggen op zaken waar hij zelf niet direct aan gedacht zou hebben.

Ik kan uw medewerker hiermee helpen. Door zijn huidige CV te redigeren en te verbeteren, of door een geheel nieuw CV voor hem op te stellen.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over CV's? Dan kunt u hier de artikelen lezen die ik heb geschreven over CV's.

Wit u een mooi template voor een professioneel downloaden? Dat kunt u hier doen. Wel even registreren op de dochterwebsite.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!