Facebook pagina LinkedIn Twitter

Hulp bij LinkedIn profiel

Iedereen heeft tegenwoordig een LinkedIn profiel. Of je nu werk zoekt of niet, als je vandaag de dag meedraait met onze economie, kun je eigenlijk niet meer zonder een LinkedIn profiel. Hiermee onderhoud je contacten, breid je je netwerk uit, deel je ervaringen met anderen en ben je zichtbaar.

Het maken van een LinkedIn profiel is niet moeilijk, maar vergt wel wat tijd en inspanning. En discipline!

LinkedIn profiel is belangrijk.

Niet voor iedereen is het maken van een profiel zo simpel als het lijkt. Sommigen zijn erg jong en hebben er nog geen ervaring mee, sommigen zijn juist wat ouder en hebben er nog nooit mee gewerkt en anderen hebben er simpelweg weinig gevoel bij. Maar alle werkzoekenden hebben een LinkedIn profiel nodig. Ook voor uw medewerker is het belangrijk om een professioneel LinkedIn profiel te hebben. En daarmee kan ik uw medewerker helpen. Wat kan ik voor hem doen?

Welke hulp bied ik?

Ik help uw medewerker met de volgende onderdelen.

 1. Het beoordelen van een geschikte foto en deze plaatsen in zijn profiel.
 2. Ik help hem met het bedenken van een sterke headline (regel onder zijn foto, die altijd zichtbaar is)
 3. Naar aanleiding van zijn recente cv kan ik zijn profiel invullen.
 4. Ik leer uw medewerker hoe hij zelf zijn profiel kan bijwerken.
 5. Ik leer hem hoe hij zelf zijn status kan updaten.
 6. Ik doe suggesties voor geschikte netwerkgroepen voor uw medewerker en geef tips over het profileren binnen de groepen.
 7. Ik leer hem hoe hij zelf contacten kan zoeken en uitnodigen.
 8. Ik leer hem hoe hij kan vragen om aanbevelingen.
 Vragen
 • Mijn medewerker heeft al een LinkedIn profiel en wil dat je alleen mijn profiel bekijkt en beoordeelt en tips geeft. Kan dat ook?

Ja hoor, dat kan ook.

 • Hoe gaat het precies in zijn werk?

Dat is een beetje afhankelijk van uw en zijn wensen op dit gebied. In principe kunnen we via telefoon en email gezamenlijk jouw profiel opstellen. We kunnen ook persoonlijk afspreken, om eerst om de tafel te zitten en afspraken te maken.

 • Hoe lang duurt het?

Dat is nogal afhankelijk van het moment. Maar meestal is het profiel binnen een week tijd helemaal opgeknapt.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!