Facebook pagina LinkedIn Twitter

Coaching bij zoeken naar vacatures

Het zoeken naar vacatures beperkt zich al lang niet tot het uitpluizen van kranten en het zoeken op online vacaturebanken. Als je in deze tijd sneller dan gemiddeld een passende baan zoekt, zul je meer methoden moeten aanwenden.

Hoe zoeken we naar vacatures?

Samen met uw medewerker ga ik op zoek naar methodes, die bij uw medewerker passen. De volgende methodieken komen aan de orde;

  1. Profielen aanmaken op vacaturebanken en Social Media
  2. Intelligente zoekmethodes hanteren om vacatures te vinden
  3. Offline netwerken
  4. Online netwerken
  5. Promotiemateriaal

Hiermee kan uw medewerker die acties ondernemen, die bij hem passen. Ze zullen hem helpen om die nieuwe baan sneller te vinden!

Meer informatie

Op de dochterwebsite sollicitatiehulp.org kunt u ook zelf vacatures zoeken. Dat kan hier.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!