Facebook pagina LinkedIn Twitter

Soms wilt u iets eenvoudigs aanbieden aan uw medewerker(s). Er bestaat geen behoefte aan een uitgebreid traject, maar wel bent u op zoek naar wat ondersteuning op een specifiek gebied. Hieronder vind u mijn 'losse diensten'. Vind u niet wat u zoekt? Neem even contact met me op!

Coachingsgesprekken

Indien u kiest voor een optimaal coachingstraject, heeft uw medewerker recht op 3 coachingsgesprekken. Bij een uitgebreid pakket zijn dit 2 gesprekken en bij een basispakket is dit 1 gesprek. In deze gesprekken bespreken we de voortgang van het outplacement traject en waar nodig sturen we bij.

Telefonische ondersteuning

Tijdens een outplacement traject werkt uw medewerker hard aan zijn toekomstige baan. Mogelijk werkt hij tegelijkertijd nog bij u, actief, danwel passief. Dan is erg goed om ondersteund te worden.

Oefenen sollicitatiegesprek

Als uw medewerker wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, heeft hij al een heel belangrijke stap gezet; zijn brief en cv zijn goed ontvangen en het bedrijf heeft interesse om hem persoonlijk te ontmoeten! Dat is al een mijlpaal op zich. Maar, hij is er nog niet. Eigenlijk gaat het nu pas beginnen!

Coaching bij zoeken naar vacatures

Het zoeken naar vacatures beperkt zich al lang niet tot het uitpluizen van kranten en het zoeken op online vacaturebanken. Als je in deze tijd sneller dan gemiddeld een passende baan zoekt, zul je meer methoden moeten aanwenden.

Hulp bij LinkedIn profiel

Iedereen heeft tegenwoordig een LinkedIn profiel. Of je nu werk zoekt of niet, als je vandaag de dag meedraait met onze economie, kun je eigenlijk niet meer zonder een LinkedIn profiel. Hiermee onderhoud je contacten, breid je je netwerk uit, deel je ervaringen met anderen en ben je zichtbaar.

Sollicitatiebrieven schrijven

Een sollicitatiebrief bij een sollicitatie kan het verschil uitmaken tussen een uitnodiging voor een persoonlijk sollicitatiegesprek en een afwijzing. Maar een goede sollicitatiebrief schrijven is niet voor

Nieuw CV

Een Curriculum Vitae is meer dan een opsomming van een arbeidsverleden. Niet alleen werkervaring, maar ook een persoonlijk profiel kan deel uitmaken van een CV.  Met een CV krijgt een potentiële werkgever een overzichtelijk beeld van wat uw medewerker meebrengt als nieuwe functionaris.

Training sollicitatiebrief schrijven

Een sollicitatiebrief schrijven is niet altijd gemakkelijk. Je moet jezelf in een pagina met tekst interessant maken voor een potentiële werkgever. Los van het feit dat je jezelf goed schriftelijk moet kunnen uitdrukken, is het ook van belang dat je jezelf verkoopt, voor elke vacature waar je op reageert.

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!