Facebook pagina LinkedIn Twitter

Coaching

Met coaching functioneert uw medewerker sneller op niveau

Soms merkt u dat uw medewerker niet (meer) op zijn niveau werkt. Hij zit wel op de juiste plek, maar heeft moeite met enkele aspecten van zijn werk. Vaak komt dit naar voren in de communicatie met collega's en leidinggevende. U denkt dat uw medewerker geholpen moet worden om zijn oude niveau terug te vinden. Hij is minder productief dan voorheen en zijn gedrag is veranderd. Misschien heeft u de bedrijfsarts ingeschakeld, die geen medische oorzaak kan lokaliseren. Hij is niet ziek. maar hij is wel even de weg kwijt.

JS Loopbaanadvies kan uw medewerker op weg helpen

Ik beschik over een netwerk van professionals. Wanneer ik na het intakegesprek, dat altijd de eerste stap is, beoordeel dat uw mederwerker toch meer hulp nodig heeft dan een coachingstraject van JS Loopbaanadvies, kan ik een andere professional inschakelen, zoals een coach op het gebied van burn-out of mindfullness. Indien na het intakegesprek blijkt dat uw medewerker begeleiding nodig heeft in gedragsverandering en loopbaanperspectief, kan JS Loopbaanadvies een coachingstraject verzorgen dat geheel op maat wordt aangeboden. de verwachtingen van u als werkgever en die van uw medewerker worden vastgesteld en gemonitord, uw medewerker kan mij tijdens kantooruren telefonisch of per email raadplegen voor instant hulp en advies en we voeren 2-wekelijkse coachingsgepsrekken waarin we doelstellingen en meetmomenten vaststellen.

Coaching bij Outplacement
Ga naar www.sollicitatiehulp.org

Indien u JS Loopbaanadvies heeft ingeschakeld voor een outplacementtraject, kan coaching een handige tool zijn om uw medewerker te begeleiden in zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Op mijn website www.sollicitatiehulp.org kunt u lezen welke coachingsprogramma's ik aanbied. Hiernaast kan ik desgewenst een coachingsprogramma op maat voor uw medewerker(s) ontwikkelen.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggLinkedinRSS Feed
Pin It

Sollicitatiehulp.org

 

Informatie, voorbeelden, downloads, coaching, advies, workshops, teleseminars en artikelen lezen over alles wat met solliciteren te maken heeft? Op de dochterwebsite www.sollicitatiehulp.org vindt u alle informatie die u, of uw medewerker, nodig heeft! Neem een kijkje om het zelf te beoordelen.

Weg naar Succes

Het 7 stappen plan op dochterwebsite www.wegnaarsucces.nl is de basis van de loopbaancoaching van JS Loopbaancoaching. Op Weg naar Succes vindt u, of uw medewerker, alle stappen, uitgewerkt, met voorbeelden en ondersteunende artikelen en blogs. Neem een kijkje!